Betaling:

Horsley Design modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobile Pay og Paypal. Betaling vil først blive trukket på din konto når varen afsendes.

Vi modtager også betaling ved bankoverførsel på konto 9884 – 0000141521 til Sparekassen Sjælland. Så snart betalingen er registreret sender vi varen. Husk at anføre ordrenummer på betaling. Der opkræves ikke gebyr for bankoverførsel.

Alle beløb er i DKK/danske kroner og er inkl. moms.

Horsley Design bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at andre ikke kan aflæse dine informationer.

Levering:

Horsley Designs normale leveringstid er 7 hverdage.

For produkter med specielle overflader (guld, black pearl og chameleon), bedes du ringe og høre nærmere.
Er produktet ikke på lager hos vores producent, kan leveringstiden være op til 5 uger.

Reklamationsret:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert installation og/eller betjening af produktet. Horsley Design vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Returnering:

Returnering af varer kan kun ske efter forudgående aftale og sendes da franko til Horsley Design, Grøndahlsvej 2b, 3120 Dronningmølle.
Varer tages kun retur i ubeskadiget og ubrugt stand og i original ubeskadiget emballage.

Returpolitik gældende for Horsley Design

Varer som er købt hos Horsley Design, kan returneres inden for 14 dage efter købet. Dette kan kun ske, efter aftale med Horsley Design. Kreditnota vil blive udstedt, når vi har modtaget varen på vores lager.

Returvarer skal ankomme i original ubeskadiget emballage, og varen må ikke have været opsat eller taget i brug på anden måde. Er dette ikke tilfældet, vil varen ikke blive krediteret, men returneret for kundens regning.

Grundet eksterne omkostninger, vil der blive trukket 12 % af varens værdi i håndteringsomkostninger.

Returfragten betales af kunden selv i henhold til gældende betingelser.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, e-mailadresse og evt. telefonnummer.

Vi registrerer og videregiver de ovennævnte personoplysninger til vores samarbejdspartnere for at kunne levere varen til dig. Vores samarbejdspartnere omfatter GLS, PostNord og UPS.

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i minimum 5 år fra udgangen af det pågældende regnskabsår. Oplysningerne gemmes, jf. bogføringslovens § 10. Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, medmindre du beder os herom. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i Lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Horsley Design via e-mail info@horsleydesign.com.

Den dataansvarlige hos Horsley Design er Lech Skorski.

Som registreret hos Horsley Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@horsleydesign.com.