Det kloge valg

Innovativt design, funktionelle løsninger og udsøgt kvalitet, i de bedste miljøvenlige materialer. Horsley Design har Danmarks største udvalg i rustfri stål håndklædetørrere og designradiatorer til vand og el. Vi tilbyder multifunktionelle, helårsvarmeløsninger, der både kan bruges til opvarmning af badeværelser og til håndklædetørring.

Alle håndklædetørrere og designradiatorer er fremstillet i håndpoleret rustfrit og syrebestandig AISI 304 stål, og udført med perfekte svejsninger og rørbukninger. Det tilladte arbejdstryk på 25 bar er branchens højeste, hvilket betyder, at produkterne har længere holdbarhed og en smukkere overflade end sammenlignelige produkter.

Som noget helt specielt kan Horsley Design tilbyde håndklædetørrere med overflader i GULD , CHAMELEON og BLACK PEARL – stadigvæk i rustfrit stål og til fornuftige priser. De farvede overflader fremkommer ved hjælp af PVD (physical vapour deposition) teknologien, der også bruges i smykkeindustrien.

Se vores store udvalg, og bliv inspireret af de spændende og anderledes muligheder i overaskende farvevarianter.

Leverede tjenester

  • Håndklædetørrere / designradiatorer, termostater, ventiler, kroge og andet tilbehør
  • Vandbaseret, kombi (vand/el) eller el-tilslutning
  • Elpatroner

Områder, der betjenes

Horsley Design leverer til til private, forhandlere i vvs-branchen, badeværelses- og køkkenudstyrsforretninger, fliseforretninger og til større byggeentrepriser.
Link til Salgs- og leveringsbetinelser

Seneste nyheder